Allergének

1 Glutént tartalmazó gabonafélék
2 Rákfélék és a belőlük készült termékek
3 Tojás és a belőle készült termékek
4 Hal és belőle készült termékek
5 Földimogyoró és a belőle készült termékek
6 Szójabab és a belőle készült termékek
7 Tej és az abból készült termékek
8 Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőle készült termékek
9 Zeller és a belőle készült termékek
10 Mustár és a belőle készült termékek
11 Szezámmag és a belőle készült termékek
12 Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben
13 Csillagfürt és a belőle készült termékek
14 Puhatestűek és a belőlük készült termékek