A KÉNYEZTETŐ ELEGANCIA VARÁZSA

Az Alice Hotel Budapest egy bájos szálloda, amely a város egyik legimpozánsabb és legelegánsabb utcájában, az Andrássy úton található. A szálloda számos kényelmi szolgáltatást kínál vendégei számára, többek között elbűvölő, hangulatos teraszt és stílusos bárt.

SZOBAKÍNÁLAT

Kifinomult elegancia, mesébe illő miliő és maximális kényelem jellemzi az Alice Hotel negyvenegy szobáját, melyek között minden városi utazó megtalálja a hozzá leginkább illőt – legyen szó baráti társaságokról, családokról vagy üzleti útra érkezőkről.

GASZTRONÓMIA

Tapasztalja meg Ön is az Andrássy útra néző Alice Salon egyedülálló varázsát, ahol különleges ízélmények várják. Az Alice Salon kínálta reggelivel és kiváló olasz kávéinkkal minden lehetőség adott egy csodálatos nap indításához.

LOKÁCIÓ

Az Alice Hotel Budapest világörökségi helyszínén, az Andrássy úton található. Központi elhelyezkedésnek köszönhetően néhány perc sétával a főváros legszebb kincseit is felfedezheti. A kulturális értékek rajongóinak szinte el se kell hagyniuk a hotelt és máris az egyedülálló, eklektikus építészet egyik legszebb gyöngyszemét, a Szépművészeti Múzeum, a Műcsarnok, a Néprajzi Múzeum és a Magyar Zene Háza páratlan értékeit csodálhatja meg. Akik pedig szeretnének regenerálódni egy hosszú nap után a Széchényi Fürdő nyújt feltöltődési lehetőséget.

A szálloda

Az épületről

Az Alice Hotel otthona az az 1800-as évek második felében épült Kallina Mór által megálmodott villa, amely szépségével tökéletesen illeszkedik az UNESCO által védett Andrássy út varázsához, miközben modern felszereltségének köszönhetően korunk minden elvárásának megfelel. A butikhotel a belváros szívében található, így tökéletes választás mindazok számára, akik meghitt szállást keresnek Budapesten, de mégis fontos számukra a nyüzsgés és a városi pezsgés.

investing

Classic szobák

investing

Superior szobák

investing

Deluxe szobák

investing

Alice Lakosztály

next-arrow prev-arrow

Szobáink

Válasszon a minden igényre felkészült szobakategóriáink közül, és adja át magát a múlt kifinomult eleganciájának, melyet modern korunk kényelme varázsol még idillibbé. Az ágyak elrendezése könnyen módosítható, és több szoba összenyitására is van lehetőség.

  1. Classic szobák

  2. Superior szobák

  3. Deluxe szobák

  4. Alice Lakosztály

Alice Terrace & Salon

Tapasztalja meg Ön is az Andrássy útra néző Alice Salon egyedülálló varázsát, ahol különleges ízélmények várják. Indítsa a napját egy ízletes reggelivel, majd merüljön el a kulináris élvezetekben egy könnyű ebéddel, vagy tegye még egyedibbé az együtt töltött időt a Salon bárunkban.

Alice Terrace & Salon