A KÉNYEZTETŐ ELEGANCIA VARÁZSA

SZOBAKÍNÁLAT

Kifinomult elegancia, mesébe illő miliő és maximális kényelem jellemzi az Alice Hotel negyvenegy szobáját, melyek között minden városi utazó megtalálja a hozzá leginkább illőt – legyen szó baráti társaságokról, családokról vagy üzleti útra érkezőkről.

GASZTRONÓMIA

Tapasztalja meg Ön is az Andrássy útra néző Alice Salon egyedülálló varázsát, ahol különleges ízélmények várják. Indítsa a napját egy ízletes reggelivel, merüljön el a kulináris élvezetekben egy könnyű ebéddel, vagy tegye még egyedibbé az együtt töltött időt egy romantikus vacsorával.

LOKÁCIÓ

Az Alice Hotel Budapest világörökségi helyszínén, az Andrássy úton található. Tökéletes elhelyezkedésnek köszönhetően néhány perc sétával Budapest legszebb kincseit is felfedezheti: egy sarokkal arrébb a Hősök tere hívja időutazásra, de a közelben megcsodálhatja az eklektikus építészet egyik legszebb gyöngyszemét, a Szépművészeti Múzeumot, az egyedülálló Műcsarnokot és a páratlan szépségű Városligetet is.

A szálloda

Az épületről

Az Alice Hotel otthona az az 1800-as évek második felében épült Kallina Mór által megálmodott villa, amely szépségével tökéletesen illeszkedik az UNESCO által védett Andrássy út varázsához, miközben modern felszereltségének köszönhetően korunk minden elvárásának megfelel. A butikhotel a belváros szívében található, így tökéletes választás mindazok számára, akik különleges élményekben gazdag pihenésre vágynak.

investing

Classic szobák

investing

Superior szobák

investing

Deluxe szobák

investing

Alice Lakosztály

next-arrow prev-arrow

Szobáink

Válasszon a minden igényre felkészült szobakategóriáink közül, és adja át magát a múlt kifinomult eleganciájának, melyet modern korunk kényelme varázsol még idillibbé. Az ágyak elrendezése könnyen módosítható, és több szoba összenyitására is van lehetőség.

  1. Classic szobák

  2. Superior szobák

  3. Deluxe szobák

  4. Alice Lakosztály

Alice Terrace

Tapasztalja meg Ön is az Andrássy útra néző Alice Terrace x Veuve Clicquot Garden egyedülálló varázsát, egy sarokra a Hősök terétől. Tökéletes választás a nap bármely szakában, legyen szó egy könnyű ebédről, egy délutáni frissítőről vagy egy romantikus vacsoráról.