Szobák
Szobák
Szobák
Previous
Next

Nincs is jobb annál, mint egy csodálatos nap végén magunkra zárni ajtót, és birtokba venni budapesti kalandjaink origóját, ahol különleges perspektívából fedezhetjük fel szobánk rejtett kincseit, melyek a múlt meséjével kápráztatnak.

A szálloda szobái tágasak és kényelmesek, elegáns dekorációval, modern felszereltséggel rendelkeznek. Minden szoba ingyenes Wi-Fi-vel, síkképernyős televízióval és saját fürdőszobával felszerelt, így a vendégek mindent megtalálnak, ami a kényelmes és kellemes tartózkodáshoz szükséges.

A szálloda Andrássy úti elhelyezkedése ideális azoknak az utazóknak, akik szeretnék felfedezni Budapest gazdag történelmét és kulturális örökségét. Az utcát elegáns épületek és nevezetességek szegélyezik, köztük a Magyar Állami Operaház és a Magyar Zene Háza. A város híres termálfürdői, köztük a Széchenyi és a Gellért fürdő is könnyen megközelíthetőek.

Az Alice Hotel Budapest egy bájos és stílusos szálloda, amely számos kényelmi szolgáltatással biztosítja a vendégek kényelmes és kellemes tartózkodását. Az ízletes reggelitől kezdve a hangulatos teraszon át a stílusos bárig a személyzet és a tulajdonosok részletek és a vendégek elégedettsége iránti elkötelezettségét minden tekintetben érezni lehet.

investing
investing
investing
next-arrow prev-arrow

01

Classic

szobák

A földszinten található Classic szobát kifejezetten azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik szeretnének elbújni a város szeme elől, ám mindeközben élveznék azt a kimagasló kényelmet és minőséget, amelyet az Alice Hotel nyújt.

investing
investing
investing
investing
next-arrow prev-arrow

02

Superior

szobák

Világos, játékos terek, vidám színekben játszó falak, kimagasló kényelem és egyedi dizájn – az Alice Hotel hangulatos Superior szobái – melyek közül némelyik balkonnal is rendelkezik – okkal lettek a városi kikapcsolódásra vágyók favoritjai.

03

Deluxe

szobák

A felsőbb emeleteken elhelyezkedő Deluxe szobákat tágas és világos terek, otthonos kényelem és egyedi kivitelezés teszi vonzóvá. Kialakításuknál különösen nagy figyelmet fordítottunk a belső harmónia megteremtésére. Egy Budapesten töltött élményekben gazdag nap után a tágas terasz kiváló lehetőséget ad a szabad ég alatti lazításra. (A szálloda Deluxe szobái közül nem mindegyik rendelkezik terasszal).

investing
investing
investing
investing
next-arrow prev-arrow

04

Alice

lakosztálya

Varázslatos lakosztályunk nevét Weiss Manfréd szeretett feleségéről, Alice-ről kapta. Már a belépés pillanatában magával ragadja látogatóját. Vendége azon nyomban beleszeret a tágas terekbe, a teraszajtón beáradó simogató napsütésbe és a Világörökséghez tartozó Andrássy út látványába. Grandiózus, privát terasza kiváló helyszín a kellemes reggelik vagy a romantikus vacsorák számára.

investing
investing
investing
investing
next-arrow prev-arrow