Alice Terrace & Salon

Tapasztalja meg Ön is az Andrássy útra néző Alice Salon egyedülálló varázsát, ahol különleges ízélmények várják. Indítsa a napját egy ízletes reggelivel, majd merüljön el a kulináris élvezetekben egy könnyű ebéddel, vagy tegye még egyedibbé az együtt töltött időt a Salon bárunkban.

Tapasztalja meg Ön is az Andrássy útra néző Alice Terrace egyedülálló varázsát, ahol különleges ízélmények várják. 

Indítsa a napját egy ízletes reggelivel, merüljön el a kulináris élvezetekben egy könnyű ebéddel, vagy tegye még egyedibbé az együtt töltött időt egy romantikus vacsorával.

Étterem & Salon Bar

A visszafogottan nagypolgári Alice Salonban minden vendégünk meghitten és otthonosan érezheti magát. Az ehhez illő étlapunk ebédidőben áll vendégeink rendelkezésére, amelyen olyan hazai, nemzetközi és speciális étrendű ételekből állítottunk össze, amikhez friss és helyi hozzávalókat használunk szívvel és lélekkel.

Borlapunk gondosan szelektált választékában őszinte magyar borok találhatóak, kis kalandozással francia és újvilági borászatok irányába.

Büfé reggelink kínálatában is helyet kapnak a helyi termelők és beszállítók. A hideg felvágottak, sajtok, házi lekvárok és tojás ételek ugyanúgy megtalálhatóak, mint a zöldségek és gyümölcsök, frissen sült pékáruk, valamint a laktóz- és gluténmentes termékek. Vendégeink kedvence az olasz pörkölésű, frissen őrölt szemes kávénk minden reggel elérhető.

A büfé kiegészítéseként egészséges ételeket is lehet választani a reggeli a’la carte étlapunkról.

nyitva tartás:
reggeli    7:00-11:00
ebéd       12:00-21:30
bár           12:00-22:00

 

Bed & Breakfast Budapest

A szálloda bed & breakfast szolgáltatásával igyekszik a vendégek napját a lehető legjobban indítani és ezzel a reggelit a nap fénypontjává tenni. A reggeli menü hideg és meleg ételek, például tojás, szalonna, friss gyümölcs, joghurt és péksütemények széles választékát tartalmazza, így a vendégek ízlésüknek megfelelően válogathatnak a bőséges kínálatból. A szálloda éttermi része barátságos és bensőséges hangulatú, amely tökéletes a nap megfelelő indításához.

Miért olyan népszerű a B&B

A bed and breakfast szolgáltatás népszerű választás azon utazók számára, akik kényelmes és megfizethető szálláslehetőséget keresnek, amelyhez reggelente finom reggeli is jár. A szolgáltatás magában foglal egy hangulatos és kényelmes szobát, valamint egy kiadós reggelit, amelyet gyakran egy közös étkezőben vagy a szobában szolgálnak fel.

A szolgáltatása egyik előnye a személyre szabott és barátságos kiszolgálás, amelyet a házigazda vagy a személyzet nyújt. Az Alice Hotel személyzete elkötelezett amellett, hogy vendégeinknek kényelmes és élvezetes tartózkodást biztosítsanak, ajánlásokat adva a helyi látnivalókról, éttermekről és egyéb programokról is.

A másik előnye a bőséges reggeli, amelyet a szállás ára tartalmaz. A reggeli jellemzően friss és helyben beszerzett alapanyagokból készül, és különféle hideg és meleg ételeket tartalmaz, például tojást, szalonnát, süteményeket és friss gyümölcsöket. A vendégek az étkezőben vagy a szobán belül élvezhetik a reggelit.

Az Alice Hotel a nagyobb szállodákhoz képest intimebb és hangulatosabb légkört kínálnál. A szobák egyedileg berendezettek, ami egyedi és személyes élményt nyújt a vendégeknek. A közösségi terek, például az étkező vagy a lobby, hangulatosak és kényelmesek, így a vendégek otthonosan érzik magukat a hotelben való tartózkodásuk alatt

Terrace Budapest Andrássy út

A szálloda terasza egy másik extra adottség, amely a vendégek számára egy nyugodt és békés helyet biztosít a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. A teraszt kényelmes ülőalkalmatosságok, buja zöld növényzet és egyedi világítás díszíti, nyugodt légkört teremtve, amely tökéletes egy reggeli kávé vagy egy esti koktél elfogyasztásához.

A szálloda bárja stílusos és kifinomult helyiség, amely tökéletes egy esti koktélozáshoz vagy egy baráti, kollegális esti társasági beszélgetéshez. A bárban különféle koktélokat, borokat, söröket és szeszes italokat, valamint könnyű harapnivalókat és előételeket kínálnak. A szálloda figyelmes és barátságos személyzete mindig készséggel áll rendelkezésre, hogy ajánlásokat adjon, és gondoskodjon arról, hogy a vendégek emlékezetes élményben legyen részük.